Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

A Magnézium Fontos vagy Nem??!!

Miért is érdemes Magnéziumot KIEGÉSZÍTŐKÉNT naponta fogyasztani?! Akárcsak a D3-K2 Vitamin, a Magnézium is alulértékelt és egy nagyon fontos építő elem a szervezetünkbe. Persze minden évbe újabb meg újabb tanulmányok mutassák, hogy sajnos egyre több embernek van Magnézium hiánya. A magnézium egy ásványi anyag, normális körülmények között a magnéziumot elehetne érni természetes módon, de sajnosBővebben: “A Magnézium Fontos vagy Nem??!!”

D-Vitamin+K2-Vitamin

Egyik legfontosabb Étrend-Kiegészítő, amit naponta érdemes az étrendünkbe, mint kiegészítő a szervezetünkbe bejuttatni. Persze a D3-Vitamint a K2-Vitaminal érdemes használni, mivel csak szinergikusan használnak a szervezeteben, (az egyik a másikat támogatja, vagyis külön nem hatnak a szervezetedben csak együtt). A D-Vitamint mint tudjuk a testünk is elő tudja alítani a napsugarak segítségével (ezért is fontos,Bővebben: “D-Vitamin+K2-Vitamin”

High-intensity intervall traininget Magasintenzitású intervallum edzés

A SÉTA AZ EMBER LEGJOBB GYÓGYSZERE HIPPOKRATÉSZ Optimalizáld (Biohackeld) az életedet!!Az idődet!! Optimalizáld a mindennapi testmozgást, a sportot úgy, hogy tökéletesen megfeleljen mai a felgyorsult világban. Edz okosan-hogy naponta bele férjen a sport napi programodba. Kevés időt vegyen el és jó kedvel végezd az edzést, a mindennapi sportolást, de a legfontosabb, hogy kevés idő alattBővebben: “High-intensity intervall traininget Magasintenzitású intervallum edzés”

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogger ezt szereti: