ERDÉLYIMAGYAR BIOHACKER-EMBERI POTENCIÁL TRÉNER LIFE(COACH)

Gyerekkorom nem volt a legboldogabb időszak az életemben, bár átlagos volt, valahogy még se éreztem felszabadultnak és boldognak, nem igazán mondhatom azt, hogy egy boldog, kellemes családi környezetbe nevelkedtem, többször éreztem azt, hogy inkább egy eszköznek voltam megteremtve. Hat éves koromban meg ismerkedtem a focival meg a karatéval az előbbit, vagyis a futballt 17 éves koromig proffi szinten űztem.

A sportban éreztem magam igazán felszabadultnak és boldognak. Már fiatalon elhagytam az otthonomat, a szülővárosomat, hogy saját utamat járhassam, valahogy gyerekorom óta nem éreztem igazán otthon magamat, bár imádtam kommunikálni és a központba lenni ezért tény, hogy sok barátom volt, de visszatekintve bár sok baráttal rendelkeztem még is egyedül-magányosan éreztem magamat.

Fiatalon alkoholfogyasztás és a depresszió jelentettek nehézségeket, de az én utamat jártam, és elkezdtem járni a világot.

Az útközben szerzett tapasztalatok és tudás segítettek abban, hogy tovább fejlődjek.

Fiatalkoromat a depresszió és az alkoholfogyasztás jellemezte, bár ezt nem mutattam ki magamból. Az egészségtelen életmódom és a túlsúlyom tovább rontottak a helyzeten. Az életem 16 éves koromban fordult meg, amikor kiderült, hogy műtét hiba miatt nem leszek képes természetesen apa, szülővé váljak. Az életem továbbra is nehéz volt, és 26 évesen a depresszió és az alkoholfogyasztás miatt az öngyilkosság határán voltam. Aztán kiderült, hogy genetikai májbetegségem is van, és úgy éreztem, hogy az egész világ összeomlott előttem.

Az Univerzum azonban úgy látszott, hogy meg akar menteni, mert megismerkedtem a Biohacker életmóddal.

Elkezdtem optimalizálni az életem, és végül magam is Biohacker lettem.

Mint Biohacker, folyamatosan kerestem az új lehetőségeket, hogy növelni tudjam az energiaszintemet a tudásomat folyamatosan fejlődni tudjak, hogy optimalizálni tudjam az életemet és másoknak is tudjam tovább adni támogatni.

Több továbbképzésen vettem részt és végeztem el, beleértve az Emberi Potenciál Akadémiát, a Funkcionális Táplálkozás Coach tanfolyamot, és a Mindfulness továbbképzést.

Jelenleg az Epigenetika Coach iskolában tanulok, hogy még jobban megértsem a szervezet működését, és ezzel is tudjak segíteni másoknak a fejlődésükben.

Ma már tiszta szívvel és lélekkel alíthatom, hogy egy boldog, teli energiával életet élek, teli célokkal és miértekkel.

Ma megtesszek mindent, hogy az embertársaimat, amibe csak lehet támogassam, hogy mindenki el tudja érni a maximális életpotenciált, hogy mindenki meg tudja kapni a MIÉRTJÉT az ÉLETÉBE.

“Segíts nekem, hogy segítsek neked

                      Támogass engem, hogy támogassalak

                                            Egy átlagos Biohacker potenciális Coach,,

%d blogger ezt szereti: